Roccatova Skeltr tipkovnica povezat će se s vašim smartfonom
Četvrtak, Ožujak 22, 2018
Text Size

Roccatova Skeltr tipkovnica povezat će se s vašim smartfonom

Pomalo šturo i bez detalja o tehnikalijama Roccat je na Gamescomu najavio tipkovnicu koja će se povezati s vašim smartfonom i ponuditi vam pomoćni ekran dok igrate

Njemački Roccat na ovogodišnji je Gamescom stigao spreman. Posjetiteljima je demonstrirao mnogo noviteta među kojima se istaknula nova tipkovnica za igrače koja će na tržište stići pod imenom Roccat Skeltr.

Radi se o tipkovnici koja će se moći povezati sa smartfonom te ga koristiti kao dodatni ekran na kojem će prikazivati informacije o igri u kojoj se trenutno nalaze, Teamspeak ili Ventrilo serverima, odnosno bilo čemu što bi moglo biti korisno onima koji koriste samo jedan monitor. Tipkovnica će se sa smartfonom povezivati putem Bluetootha, a na svojoj će lijevoj strani imati nosač koji će moći prihvatiti bilo koji tablet ili smartfon.
Zanimljivo je spomenuti da će korisnici za vrijeme dok je njihov telefon ili tablet spojen sa Skeltrom moći tipkati i primati pozive koristeći tipkovnicu, što će onima koji se puno natipkavaju zasigurno dobro doći.
Tehničke specifikacije nisu poznate. Tvrtka navodno nije odlučila hoće li tipkovnica dobiti mehaničku varijantu, no na službenom je Facebook profilu potvrdila da će, ako odluči za mehaniku, Skeltr imati Cherry MX prekidače. Ono što znamo je da će Roccat Skeltr imati RGB osvjetljenje (više ništa bez toga) te da će se u prodaji naći prije kraja godine.
bug.hr

Donacija

Društvena mreža

Kako zbrinuti opasni elektronički otpad

 

 

Sretan Božić i uspješna Nova goidina

 

Imamo 46 gostiju i nema članova online