Četvrtak, Veljača 20, 2020
Text Size

donaldduck3                            OTVORENA  RAČUNALNA RADIONICA   

                                          "Svi smo protiv"

zatvor IMG 7298      

Donacije

Udruga Otvorena računalna radionica „Svi smo protiv“ je udruga sa 18 godišnjim iskustvom rada na području promicanja i unapređenja korištenja različitih tehnika vezanih uz upotrebu računala. Članovi Udruge su stručne osobe na području informatike, tehničke kulture i popularizacije znanosti.

Udruga je provela niz projekata koji su povezani s razvijanjem vještina i kompetencija u području tehnike te informacijskih i komunikacijskih tehnologija, a projekti su bili namijenjeni: djeci i mladima te organizaciji njihovog slobodnog vremena, djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom, osobama starije životne dobi te osobama liječenim od ovisnosti.

Ovisnost pobjeđujemo organiziranim slobodnim vremenom, pronalaženjem sklonosti i cijeloživotnim obrazovanjem!

Kamo ide vaš novac ?

Najvažnija aktivnost Udruge je edukacija svih ranjivih skupina u društvu, prikupljanje, obnova, prilagodba i darivanje računala i računalne opreme.  Naša misija je širenje informatičke pismenosti kod ranjivih skupina društva i umirovljenika, smanjenje jaza između bogatih i siromašnih, prevenciji borbe protiv ovisnosti i neprihvatljivog ponašanja, pronalaženjem sklonosti kod adolescenata, te organiziranim korištenjem slobodnog vremena.

Osim novčane donacije Udruzi možete donirati i računala koja Vama više ne trebaju.