Nedjelja, Prosinac 08, 2019
Text Size

donaldduck3                            OTVORENA  RAČUNALNA RADIONICA   

                                          "Svi smo protiv"

         

Donacije

Udruga Otvorena računalna radionica „Svi smo protiv“ je udruga sa 18 godišnjim iskustvom rada na području promicanja i unapređenja korištenja različitih tehnika vezanih uz upotrebu računala. Članovi Udruge su stručne osobe na području informatike, tehničke kulture i popularizacije znanosti.

Udruga je provela niz projekata koji su povezani s razvijanjem vještina i kompetencija u području tehnike te informacijskih i komunikacijskih tehnologija, a projekti su bili namijenjeni: djeci i mladima te organizaciji njihovog slobodnog vremena, djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom, osobama starije životne dobi te osobama liječenim od ovisnosti.

Ovisnost pobjeđujemo organiziranim slobodnim vremenom, pronalaženjem sklonosti i cijeloživotnim obrazovanjem!

Kamo ide vaš novac ?

Najvažnija aktivnost Udruge je edukacija svih ranjivih skupina u društvu, prikupljanje, obnova, prilagodba i darivanje računala i računalne opreme.  Naša misija je širenje informatičke pismenosti kod ranjivih skupina društva i umirovljenika, smanjenje jaza između bogatih i siromašnih, prevenciji borbe protiv ovisnosti i neprihvatljivog ponašanja, pronalaženjem sklonosti kod adolescenata, te organiziranim korištenjem slobodnog vremena.

Osim novčane donacije Udruzi možete donirati i računala koja Vama više ne trebaju.