YouTube je predstavio novu internetsku stranicu Device Report koja sadrži popis mobilnih uređaja koji se smatraju optimalnih za pregledavanje video sadržaja na tom servisu

Googleov YouTube predstavio je novu internetsku stranicu Device Report koja sadrži popis mobilnih uređaja koji se smatraju optimalnima za gledanje video sadržaja na tom servisu.

U najvećem do sada provedenom istraživanju nije dokazana povezanost profesionalne izloženosti elektromagnetskim poljima visoke frekvencije s rizikom nastanka moždanih tumora. Dobra vijest? Ovisi…

Elektromagnetska polja visoke frekvencije (HF-EMF ili kraće: EMF) su oblik neionizirajućeg zračenja i obuhvaćaju IF (intermedijarne frekvencije, od 3kHz do10MHz) i RF (radio-frekvencije, od10MHz do 300GHz). Na temelju ranijih, nepotpunih epidemioloških i laboratorijskih dokaza na životinjama, međunarodna Agencija za istraživanje raka (IARC) je 2011. godine svrstala EMF među potencijalne humane kancerogene (tj. moguće uzroke raka u ljudi).

Financiranje ICO-ovima postaje naša svakodnevica, sviđalo se to ljudima ili ne. U nastavku donosimo projekte koji su uvjerili javnost u vjerodostojnost svojih projekata i putem ICO-ova ukrali abnormalno visoke iznose novca s tržišta.