Click Intensity
Nedjelja, Prosinac 17, 2017
Text Size
Uručene potvrde umirovljenicima za uspješno položen tečaj

Uručene potvrde umirovljenicima za uspješno položen tečaj

izvor: večernji list U sklopu projekta Internet i treća dob završio je još jedan tečaj računalnih komunikacija kojeg je organizirala Read More
Iako smo „svi protiv“ dobili smo nagradu

Iako smo „svi protiv“ dobili smo nagradu

Rekao je predsjednik udruge Otvorena računalna radionica „Svi smo protiv“. Nakon punih 15 godina rada i ostvarenih zapaženih rezultata, brojnih Read More
Dani tehničke kulture Grada Zagreba

Dani tehničke kulture Grada Zagreba

Od 27. rujna do 1. listopada 2016. održani su Dani tehničke kulture Grada Zagreba. Raznolik petodnevni program i događanja diljem Read More
 • 1

Click Intensity je kompanija specijalizirana za online oglašavanje koja svim svojim članovima pruža mogućnost da sudjeluju u razdiobi profita kompanije.  
Trenutačno se još uvijek nalazi u pre-launch fazi, a sa radom će započeti 27.03.2016.  
Izdvojit ću nekoliko korisnih značajki koje ćete ostvariti uključenjem u Click Intensity...   ·       

 • Besplatna registracija ·       
 • Oglašavanje vlastitih web stranica targetiranoj publici ·       
 • Pasivna zarada od oglašavanja vlastitih stranica

Kakve Usluge Pruža Click Intensity?

 Click Intensity u suradnji sa svojim partnerima pruža mogućnost oglašivačima da svoje oglase plasiraju targetiranim posjetiteljima i da pritom zarađuju pasivne prihode.
Glavne usluge su sljedeće:

 • Pop Up oglasi
 • Premium oglasi
 • Mobilni oglasi
 • Banner oglasi
 • Tekstualni oglasi
 • Revenue sharing
 • Affiliate program

Kako Zaraditi u Click Intensity?
Click Intensity omogućuje čak 5 jednostavnih načina za zaradu...
Jednostavni dnevni zadaci – lajkanje ili šeranje postova na društvenim mrežama, gledanje videa, igranje besplatnih igrica i sl. zadaci su koje svakodnevno i inače radite, zar ne? U Click Intensity-u za njih ćete biti plaćeni i to svakodnevno.
Podjela profita – da biste sudjelovali u podjeli profita kompanije potrebno je da imate kupljenu barem jednu sharing poziciju. Sharing poziciju ostvarujete kupnjom Silver Coin paketa po cijeni od $ 25.
Provizija od direktnih referala 5 % (besplatni članovi) i 10 % (plaćeni članovi) – ovisno o Vašem članstvu zarađujete od 5 do 10 % od svih kupovina (uključujući repurchasing) Silver Coin paketa i drugih usluga koje naprave Vaši direktni referali.
Ovo de facto znači da u Click Intensityu zaraditi može ama baš svatko jer i besplatni članovi koji možda nemaju mogućnost kupovine odmah na početku, mogu preporukama zaraditi potrebnih $ 25 za kupovinu Silver Coin paketa i time osigurati sudjelovanje u revenue sharing sistemu te dodatno povećati svoje prihode.
Besplatni članovi zaradit će $ 1.25 po Silver Coin paketu koji kupe njihovi direktni referali što znači da je potrebno samo 20 Silver Coina da sakupite prvih $ 25 kako biste mogli kupiti svoj prvi Silver Coin paket.
Zarada od članova tima – bit će vam plaćen i određeni postotak od članova Vašeg tima sve do sedmog nivoa i to na sljedeći način...
10 % od direktnih referala
1 % od druge linije
0,5 % od treće do šeste linije
2 % od sedme linije
Provizija od svih kupovina članova do sedmog nivoa – ovdje ćete zarađivati ne samo od kupovina Silver Coin paketa nego i od svih ostalih mogućih kupovina koje ostvare SVI članovi Vašeg tima do sedmog nivoa. Naravno, ukoliko zadovoljite potrebne kvalifikacije prikazane na drugoj slici ispod...

Na prvoj slici vidite izvadak iz mog accounta gdje se jasno vidi kako svakih 30 minuta dobivam udio iz revenue sharing sistema. Plus proviziju od kupovine drugih članova..
Evo samo nekoliko slika onoga što Vas čeka unutar korisničkog sučelja kada postanete registrirani član kompanije Click Intensity...
 
 

Što vam savjetujem u vezi kupovine Click Intensity Silver Coin paketa?
Reći ću ovo kratko i jasno. Kupujte Silver Coin pakete po cijeni od $ 25.
Što više možete kupiti, to bolje za Vas.
Jedan paket kada istekne donosi vam zaradu od $ 5.
Vaša dnevna revenue sharing zarada od jednog paketa iznosi 2 % odnosno cca $ 0.50.
Dakle, što više paketa, to je veća zarada.
Napominjem da pakete možete i trebate kupovati koristeći opciju „repurchasing“.
To znači da možete koristiti novac koji imate na balansu u Click Intensity-u da biste kupovali nove pakete.
Kako Kupiti Silver Coin Pakete?
Pogledajte video ispod za detaljno objašnjenje postupka kupovine paketa...Koje su opcije plaćanja dostupne za kupovinu Silver Coin paketa

Uz prikazane opcije na slici dostupan je i PayPal (limit $ 100 dnevno).
Ukoliko nemate niti jednu karticu za plaćanje preko interneta, pogledajte na linku ispod kako do iste možete doći već za 30 minuta.
http://www.internet-posao.net/kartice-za-placanje-na-internetu/
Trebat će vam i barem jedan platni procesor radi lakših uplata/isplata, te svakako preporučujem da otvorite besplatan nalog na jednoj od sljedeće tri stranice...
Payza
Payeer
Solid Trust Pay
ADV Cash - PREPORUKA jer možete naručiti debitnu MasterCard karticu za samo $ 4.99 sa koje možete novac podizati na bilo kojem bankomatu.
Koje su opcije dostupne za isplatu zarađenih provizija?
Click Intensity intezivno radi na sklapanju ugovora za nekoliko opcija koje ćemo korisiti za isplatu. Naknadno ću ažurirati sve dostupne načine za isplatu, a za sada mogu reći da će biti dostupni Payza, Payeer, Solid Trust Pay, te ADV Cash i BitCoin koji su već dostupni.
Iako nisam imao potrebe jučer sam napravio testnu isplatu preko ADV Cash platnog procesora i novac je vrlo brzo bio na mom nalogu.

Sve što trebate raditi jest kupiti sharing pozicije i poklikati svaki dan 10 oglasa kako biste se kvalificirali za sudjelovanje u revenu sharing sistemu.
Jednostavno da jednostavno ne može biti...
Click Intensity Zarada: Zaključak
Click Intensity je vrhunska oglašivačka platforma iz koje možete izvući višestruki profit od oglašavanja vlastitih web stranica.
Za razliku od Facebook ili Google AdWords oglašavanja gdje samo punite njihov ionako veliki budžet, a ne dobivate ništa zauzvrat, Click Intensity podijelit će dio svog profita sa svima nama. 
 
 

Donacija

Internet zarada

 • Bitcoin virtualna valuta

  Bitcoin virtualna valuta

  Bitcoin je virtualna valuta, koja nema realno pokriće. Ovaj pojam pojavio se 2008. godine. Porijeklo naziva vitrualnog novca potječe iz Read More
 • Grab points

  Grab points

    Jedan sličan sajt kao !Gokano“, samo što za razliku od Gokana ovdje uvijek imate nagrade nadohvat ruke i čim Read More
 • 1

Društvena mreža

Kako zbrinuti opasni elektronički otpad

 

 

Informatičke vijesti

 • 1

Imamo 93 gostiju i nema članova online