Neo Bux
Četvrtak, Ožujak 22, 2018
Text Size

NeoBux je besplatan i jednostavan program zarade pregledavanjem reklama. Zarađujete kada kliknete na reklamu i ostanete na toj stranici neko vrijeme (autoodbrojavanje). Za to vrijeme vi možete pregledavati bilo koju stranicu i baviti se bilo čime drugim. Svaki dan možete iznova klikati, a na stranici imate dnevno oko 10 reklama.

Zarađujete u zavisnosti koje ste članstvo odabrali - od $0,001 do $0,02. To se čini vrlo malo, ali ukoliko ovaj servis preporučite svojim prijateljima i poznanicima te se oni preko vas registriraju tada dodatno zarađujete koliko i svaki od njih zaradi tj. 1 ili 2 centa po reklami njihovog klika. Ni vaša ni njihova zarada se time ne smanjuje. Minimalni iznos za isplatu je $2.

Primjer zarade:

* osobni klik na 10 reklama dnevno = 0,10 $
* 20 prijatelja koje ste doveli kliknu na 10 reklama dnevno = 2,00 $
* dnevna zarada = 2,10 $
* tjedna zarada = 14,70 $
* mjesecna zarada = 63,00 $

Da bi mogli početi zarađivati potrebno je da se prijavite na Payzu, online banku, a nakon toga sve što trebate je odvojiti par minuta svaki dan, kliknuti na reklame jer na taj nacin zarađujete i vi i osoba koja vas je preporučila. Ukoliko nemate namjeru klikati na reklame nemojte se ni registrirati u ovaj program jer bez klikanja cijeli koncept nema smisla.

NeoBux postoji od 2008. godine i iz više razloga nije prevara:
- stranica nije na niti jednoj crnoj listi
- ljudima se novac svakodnevno isplaćuje
- imaju preko milijun korisnika
- ljudi na njihovom forumu sigurno ne bi raspravljali o novoj kupnji refferala, ukupnoj isplaćenoj zaradi itd.

Kada zaradite možete iznajmiti referrale i na taj način si još više povećati prihod. Također, ukoliko imate web stranicu ovo je i prilika da dovedete posjetitelje na nju. Zarađeni novac možete konvertati u klikove na svoju stranicu te na taj način postati aktivni oglašivač.

Uz sve gore navedeno zaključak je jednostavan - NeoBux je stvar koju svakako vrijedi probati!
Registrirajte se, pozovite prijatelje da se i oni učlane i zarađujte! Već danas.

Donacija

Društvena mreža

Kako zbrinuti opasni elektronički otpad

 

 

Sretan Božić i uspješna Nova goidina

 

Imamo 50 gostiju i nema članova online