Petak, Veljača 21, 2020
Text Size

donaldduck3                            OTVORENA  RAČUNALNA RADIONICA   

                                          "Svi smo protiv"

zatvor IMG 7298      

Kako ubrzati Windows 10

Promjenom postavki vašeg računala možete poboljšati rad računala i postići brže vrijeme dizanja, bez upotrebe softvera. Međutim, ako vaš Windows 10 radi izuzetno sporo i želite ga oživjeti.
Savjet 1: Promijenite plan napajanja

change power options to high performance


Moguće je da koristite plan napajanja koji će uštedjeti energiju smanjujući rad vašeg računala. Da biste ubrzali Windows 10, trebali biste promijeniti svoj plan u High Performance, koji koristi više energije, ali nudi bolje performanse vašeg računala. Da biste postavili ovaj plan napajanja:

Opširnije...

Microsoftova aplikacija Tvoj telefon sada može usmjeravati pozive s vašeg Android telefona na vaše računalo

telefon

Microsoft je objavio da njegova najnovija verzija pregleda 18999 za Insajdere (20H1) dodaje podršku za aplikaciju aplikaciji Vaš telefon u sustavu Windows 10. Nakon nadogradnje na ljeto koja je uvela sposobnost aplikacije da zrcali tekstualne poruke i obavijesti vašeg telefona , to će vam omogućiti ostavite telefon u džepu dok ste na računalu. Ako niste Insajder, morat ćete pričekati da pokušate. Ali sve što će vam trebati je Android telefon (sa instaliranim 7 Nougat ili novijim) s aplikacijom Your Phone preuzete iz Google Play Store-a.

Prema Microsoftovom blogu, gdje je detaljno prikazan sav njegov pregled Insidera, značajka poziva omogućuje vam sljedeće:

Opširnije...