Ponedjeljak, Studeni 11, 2019
Text Size

donaldduck3                            OTVORENA  RAČUNALNA RADIONICA   

                                          "Svi smo protiv"

         

telefon

Microsoft je objavio da njegova najnovija verzija pregleda 18999 za Insajdere (20H1) dodaje podršku za aplikaciju aplikaciji Vaš telefon u sustavu Windows 10. Nakon nadogradnje na ljeto koja je uvela sposobnost aplikacije da zrcali tekstualne poruke i obavijesti vašeg telefona , to će vam omogućiti ostavite telefon u džepu dok ste na računalu. Ako niste Insajder, morat ćete pričekati da pokušate. Ali sve što će vam trebati je Android telefon (sa instaliranim 7 Nougat ili novijim) s aplikacijom Your Phone preuzete iz Google Play Store-a.

Prema Microsoftovom blogu, gdje je detaljno prikazan sav njegov pregled Insidera, značajka poziva omogućuje vam sljedeće:

 

  • Odgovaranje na dolazne telefonske pozive na računalu.
  • Inicirajte telefonske pozive s vašeg računala pomoću uređaja za biranje u aplikaciji ili popisa kontakata.
  • Odbijte dolazne telefonske pozive na računalu s prilagođenim tekstom ili ih pošaljite izravno u govornu poštu svog telefona.
  • Pristupite nedavnoj povijesti poziva na računalu. Klikom na određeni poziv automatski se upisuje broj unutar zaslona biranja.
  • Besprijekorno prenosite pozive između računala i telefona.

Nekoliko se tehničkih zahtjeva treba napomenuti da biste iskoristili značajku. Već sam spomenuo da je za ovu funkciju potreban Android 7 Nougat (ili noviji), ali trebat će vam i Windows 10 PC s Bluetooth podrškom, 10H1 build i Windows 10 build 18362.356.

Microsoft polako, ali sigurno razvija svoju cross-funkcionalnost s Android telefonima, a s vremenom je još bolji. Naravno, sada kada su vijesti o njegovom Surface Duo telefonu koji radi na Androidu postale posve drukčije, poput ove. Microsoft sprintira za dodavanje značajki koje će svom Android telefonu pružiti gomilu sjajnih značajki. I još bolje, nudi ih i na svim kompatibilnim telefonima.

Microsoft kaže da će se ova značajka prvo predstaviti Insajderima na 19H2 (ili novoj) verziji. Što se tiče toga kada ga mogu pokušati svi ostali, ažurirat ćemo vas kad saznamo.