DNORK na Info RestartuReciklirati ne podrazumijeva samo razgradnju i zbrinjavanje računala nego i njegovu obnovu i ponovnu upotrebu. Računalo kao obnovljivi izvor znanja je izazov s kojim će se volonteri Otvorene računalne radionice „Svi smo protiv“ i dalje baviti. Provođenje ovog projekta je zgodan i koristan oblik izvaninstitucionalnog obrazovanja te ga želimo i dalje provoditi.
Velesajamska priredba Info Restart bila je prilika da kao gosti na štandu Vladinog Ureda za e-Hrvatsku prezentiramo projekt „Dođi nauči i odnesi računalo kući“. Oko mladih volontera koji kao od šale rastavljaju i sastavljaju računala okupila se mlada znatiželjna  publika.  Dijelili smo im promotivne letke i pozivali da se uključe u rad kluba mladih informatičara kako bi naučili obnavljati računala. Mladi svoj život teško mogu zamisliti bez računala i zato im ovakvi projekti pomažu da idu u korak s DNORK na Info Restartutehnologijom. Žalosti činjenica da mnoge ustanove, tvrtke i ministarstva svoja još tehnološki ispravna računala bacaju u smeće a mnogi teško i gotovo nemoguće mogu kupiti računalo. Računalo je obnovljivi izvor znanja i kada odradi svoj vijek u nekoj ustanovi postaje zastarjelo zbog tehnološkog razvoja. Mladi informatičari svojim umijećem obnovom mu produžuju vijek računalu za barem još pet godina i tako omoguće nekom da lako dođe do računala. Činjenica je da malo izvan Zagreba ali i u samom
Zagrebu ima puno djece i mladih kojima roditelji ne mogu kupiti računalo. Akcijom prikupljanja otpisanih računala javne uprave, tvrtki ali i individualnih darivatelja moguće je ublažiti veliki broj zahtjeva za računalima. Na taj način volonteri udruge ORR „Svi smo protiv“ obnovili su i darivali više od 5000 računala po cijeloj Hrvatskoj, Domovima za djecu, Školama, Udrugama i mnogim pojedinim obiteljima s više djece, težeg socijalnog statusa. Pravilnom primjenom pravilnika o zbrinjavanju elektronskog otpada, njegovom selektivnom primjenom mnoga kvalitetna računala mogla bi uljepšati život svima u potrebi i doprinijeti većoj informatičkoj pismenosti u RH.