Zaredala darivanja
Četvrtak, Ožujak 22, 2018
Text Size

Listopad i studeni su mjeseci koji prethode prosincu a to je tradicionalno mjesec darivanja. Nakon dugog i mukotrpnog pregovaranja HT i Ministarstvo graditeljstva pozvalo nas je da preuzmemo njihovu otpisanu elektronsku opremu.

Nije u toj opremi bilo puno iskoristivog, no zato su sve popravili informatičari iz DHL naši susjedi iz Utinjske ulice u Svetoj Klari. Njihova donacija nam je omogućila da održimo obećanje dano načelniku općine Gunja gospodinu Hrvoju Lučiću da ćemo opremiti jedan kontejner u kontejnerskom naselju kao računalnu radionicu za edukaciju i igru.

Još ćemo sačekati donaciju končar energetike i onda kreće obnova popravak i na kraju darivanje. Siguran sam da će se odazvati još puno pojedinaca kojima njihova stara računala više ne trebaju, ali i tvrtke koje to uoči Božića uvijek vode računa o siromašnoj djeci i osobama s invaliditetom čiji roditelji nisu u mogućnosti priuštiti im računalo.

Hvala svima koji misle na njih, ovog puta posebno hvala informatičarima tvrtke DHL, i svim djelatnicima te tvrtke kojima je predsjedništvo Udruge odlučilo dodijeliti naziv „Dobri Ljudi“. To naše priznanje dodijeliti ćemo im prvom prilikom, svakako prije Božića.

Mladen Plazibat

Donacija

Društvena mreža

Kako zbrinuti opasni elektronički otpad

 

 

Sretan Božić i uspješna Nova goidina

 

Imamo 16 gostiju i nema članova online