Danas je u prostorijama lokalne samouprave održana mala svečanost povodom završetka informatičkih tečajeva za umirovljenike. Volonteri Otvorene 

računalne radionice „Svi smo protiv“, Matica umirovljenika Grada Zagreba i ostali partneri za ovu godinu završili su s provedbom projekta „Treća dob i Internet“ . Po svoje zaslužene potvrde došlo je 55 umirovljenica i umirovljenika koji su pohađali i uspješno završili tečaj iz računalnih komunikacija.

Potvrde im je uručila gospođa Mirjana Rađenović pomoćnica ministra rada i mirovinskog sustava. Ovo događanje uveličala je i izaslanica zamjenice gradonačelnika gospođa Ljiljana Vrbić, potpredsjednica Matice umirovljenika Grada Zagreba gospođa Vesna Brezić, potpredsjednik Vijeća gradske četvrti Novi Zagreb istok Dragutin Lacković i predsjednica mjesnog odbora Travno Željka Novak kao i predsjednica Matice umirovljenika Novi Zagreb gospođa Barta Ljeposava. Po prvi puta tečajevi su organizirani u prostorima lokalne samouprave, tako da smo započeli s realizacijom održavanja tečajeva po cijelom Gradu. Osim Mirjane Rađenović prisutnima se obratila Ljiljana Vrbić, Dragutin Lacković, Mladen Plazibat i Josip Kapraljević koji je vodio tečaj uz pomoć Nikole Damjanovića i Jovanke Grahovac, svi govornici izrazili su zadovoljstvo ovim ciklusom tečajeva u Travnom kao dobar put ka informatičkom opismenjavanju umirovljenika. Sljedeći ciklus kreće 12. siječnja 2015. a predbilježbe počinju već danas, nakon Travnog idemo u Črnomerac, Špansko, Sesvete i Dubravu. Ako bude dovoljno računala možda organiziramo i više radionica, što se tiče volontera to ne bi trebalo manjkati.